Bijbaan: postbezorger in Scheemda (9679CL) 5603-ex-118

bijbaan logistiek Scheemda

5603-ex-118

Postnned is al meer dan twintig jaar een vertrouwde naam op het gebied van landelijke postbezorging en huis-aan-huisverspreiding in de regio Drenthe en Groningen. Daarnaast is Postnned partner van Sandd, het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan? Ben je graag buiten en werk je het liefst zelfstandig? Word dan postbezorger bij Postnned in Scheemda!
Wat ga je doen als postbezorger?
Op maandag en donderdag brengen we de post binnen een vast tijdvak bij jou thuis. Je sorteert de post zelf op looproute en bezorgt deze op dinsdag en vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Voor je het weet zit je werkdag er weer op en kun je verder met je studie, andere baan of je privéleven. Uiteraard zoeken wij een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Maar ook krijg je als bezorger een vaste wijk om te bezorgen.
Je bepaalt zelf hoe laat je je post bezorgt op dinsdag en vrijdag, als dit maar tussen 8.00 uur en 18.00 uur is.
Dit vragen wij:
– Je bent op dinsdag en vrijdag beschikbaar.
– Je bent 16 jaar of ouder.
– Je bent secuur, betrouwbaar, loyaal en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel.
– Voor een binnenwijk: Je vind het leuk om lopend of (brom)fietsend post te bezorgen.
– Voor een buitenwijk: Je hebt een auto of brommer waarmee je de post kan bezorgen.
Sollicitaties op deze vacature worden in behandeling genomen door een partner van Sandd

Scheemda

bijbaan logistiek

Minimale leeftijd: 16 jaar
Minimum aantal uren: 1 uren
Maximum aantal uren: 3 uren

Postcode gebied: 9679CE
Plaats bijbaan : Scheemda

Salaris: –

Postnned is een professioneel postbedrijf voor geadresseerde post en huis aan huis verspreiding. Daarnaast is Postnned één van de grootste depots, sorteer- en distributiecentrum van Sandd. Ons werkgebied bevindt zich in de provincie’s Groningen en Drenthe.
Postnned heeft als organisatie: kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, transparantie en accuratesse hoog in het vaandel staan. Postnned is uitgegroeid tot een groot en professioneel bedrijf met meer dan 300 bezorgers, tientallen sorteerders, 6 vaste chauffeurs, 2 directieleden, 1 sales- en 4 kantoormedewerkers in een modern bedrijfspand. De combinatie van jarenlange ervaring en professionaliteit staan aan de basis van het succes van Postnned en de tevredenheid van haar klanten.

Ga naar Bijbaan: postbezorger in Scheemda (9679CL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *