HBO Conceptontwikkeling in de media

Grafische vormgeving en Multimedia HBO Conceptontwikkeling in de media

Het korte HBO-programma Conceptontwikkeling in de media is onderdeel van de bachelor CMD. Tijdens deze opleiding leer je een creatief en onderscheidend concept ontwikkelen. Studeer thuis of klassikaal, altijd met persoonlijke begeleiding.

Een goed concept ontwikkelen is vaak een uitdaging, want dit proces verloopt (bijna) nooit lineair. Met conceptontwikkeling wordt creativiteit strategisch ingezet. Alleen wordt het met alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie uitingen, steeds lastiger te bepalen hoe je de kernboodschap op een zo creatief mogelijke manier over kunt brengen. Tijdens de opleiding HBO Conceptontwikkeling in de media leer je dan ook ‘out-of-the-box’ denken en ontwikkel je een concept helemaal afgestemd op jouw doelgroep.

Met het diploma van het korte HBO-programma Conceptontwikkeling in de media toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding CMD vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

Klassikaal Grafische vormgeving en Multimedia Kort hbo-programma

Lengte Klassikaal 2 maanden

379.00 Euro – Totaal: 758.00

Met BladCadeau t.w.v. €50,-

Ga naar HBO Conceptontwikkeling in de media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *