HBO Mediatechniek verkennen

Grafische vormgeving en Multimedia HBO Mediatechniek verkennen

Het korte HBO-programma Mediatechniek verkennen is onderdeel van de bachelor CMD en gaat uitgebreid in op de opslag, weergave en verspreiding van digitale media. Studeer thuis of klassikaal, altijd met persoonlijke begeleiding.

Digitale media kunnen op verschillende manieren worden verspreid, weergegeven en opgeslagen. Tijdens de opleiding HBO Mediatechniek verkennen wordt hier op een brede manier naar gekeken. Bijvoorbeeld bij een website is een goede balans tussen tekst, beeld en achtergrondkleur belangrijk terwijl bij een mobiele site (of responsive site) weer aan andere eigenschappen gedacht moet worden. Na afronding van deze module heb je kennis over programmeertalen, content management systemen en hoe tekst en beeld voor het web bewerkt en opgeslagen kan worden.

Met het diploma van het korte HBO-programma Mediatechniek verkennen toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding CMD vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

Klassikaal Grafische vormgeving en Multimedia Kort hbo-programma

Lengte Klassikaal 2 maanden

379.00 Euro – Totaal: 758.00

Met BladCadeau t.w.v. €50,-

Ga naar HBO Mediatechniek verkennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *