HBO Inleiding psychologie

Psychologie en Coaching HBO Inleiding psychologie

Dit korte HBO-programma is er voor iedereen die zich op HBO-niveau wil verdiepen in psychologie als wetenschap en het menselijke gedrag en denken.

Het korte HBO-programma Inleiding psychologie biedt een kennismaking met een zeer interessant vakgebied. Wat is psychologie? Hoe leren mensen een taal of een vaardigheid zoals fietsen? Hoe komen emoties tot uiting? Het zijn maar enkele voorbeelden. Deze opleiding geeft inzicht in de psychologie als wetenschap en vormt bovendien een prima basis voor een vervolgopleiding in de psychologie.
Het vak psychologie vormt een belangrijk onderdeel van alle studies op het terrein van menswetenschappen, maar ook daarbuiten. Psychologische inzichten zijn in alle werkvelden van belang, denk maar aan economie, het bedrijfsleven, de horeca, politie of de rechterlijke macht. Overal komt psychologische basiskennis van pas. De belangrijkste onderwerpen en methoden uit de psychologie worden in deze opleiding behandeld.
Dit korte HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie.  Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar deze volledige bachelor.

Klassikaal Psychologie en Coaching Kort hbo-programma

Lengte Klassikaal 2 maanden

369.00 Euro – Totaal: 738.00

Met BladCadeau t.w.v. €50,-

Ga naar HBO Inleiding psychologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *