HBO Rechten

Recht en Bestuur HBO Rechten

Het korte HBO-programma Rechten biedt een grondige kennismaking met het juridisch vakgebied en is onderdeel van de HBO-bachelor Rechten. Succesvolle afronding biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij doorstroming naar de bachelor.

Het korte HBO-programma Rechten biedt een goede theoretische inleiding op het gebied van recht en leert vaardigheden aan die essentieel zijn voor juridisch medewerkers. Alle basisbeginselen van het Nederlands, Europees en internationaal recht komen aan bod. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld strafrecht, personen- en familierecht en sociaal recht. Daarnaast wordt een aantal belangrijke vaardigheden ontwikkeld, zoals omgaan met wettenbundels, arresten/vonnissen en juridische databanken. Ook wordt aandacht besteed aan communicatieve- en onderzoeksvaardigheden binnen het juridische vakgebied.
Je behaalt met deze opleiding een diploma waarmee je aantoont op HBO-niveau over kennis en vaardigheden op het gebied van rechten te beschikken en dat vrijstelling kan opleveren voor overeenkomende modules binnen de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding Rechten van LOI Hogeschool.

Thuisstudie Recht en Bestuur Kort hbo-programma

Lengte Thuisstudie 12 maanden

225.00 Euro – Totaal: 2700.00

Met BladCadeau t.w.v. €50,-

Ga naar HBO Rechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *